menu
Gervé tuinmaterialen

Gervé Tuinmaterialen


Een goed begin is het halve werk

De lente is in zicht en je bent er helemaal klaar voor om met je tuin aan de slag te gaan. Is je tuin nog niet aangelegd, wil je alles opnieuw inrichten of wil je gewoon een beetje restylen? Alles is mogelijk, maar een ding is zeker: een goed begin is het halve werk. In onze showtuin ben je van harte welkom om inspiratie op te doen, vragen te stellen en materialen voor je tuin te kopen.

Bij ons kun je terecht voor (maatwerk) tuinhuizen, overkappingen en veranda's. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment sierbestrating, zoals keramische tegels, betonnen stenen en tegels, gebakken bestrating, natuursteen en muurblokken. Ook voor tuinverlichting ben je bij ons aan het juiste adres.

Iedere dag zetten wij, het team van Gervé Tuinmaterialen, ons in om van jouw tuin een droomtuin te maken!

Gervé tuinmaterialen
Gervé tuinmaterialen
We hebben een overdekte binnenshowtuin in Buren (GLD) waar je op je gemak ons assortiment kunt bekijken. Wel zo fijn als het weer het niet toelaat om uren buiten rond te lopen.
Gervé tuinmaterialen

Ons assortiment omvat o.a.:

  • Tuinhuizen, overkappingen en veranda's
  • Keramische tuintegels
  • Betonnen tuintegels/klinkers
  • Gebakken bestrating
Gervé tuinmaterialen
Onze stenen en tegels zijn goed te bekijken in de stenenrekken die we hebben staan. Kijken mag en aankomen ook!
Gervé tuinmaterialen
We hebben veel verschillende stenenvlakken op de grond liggen. Dat geeft je een goed beeld hoe de stenen er bij jou in de tuin uit zullen zien.
Gervé tuinmaterialen
In onze showtuin hebben we breed assortiment tegels buiten liggen. Dat zijn met name keramische tegels, die erg populair zijn. Ze zijn krasvast, kleurvast en gemakkelijk in onderhoud.
Gervé tuinmaterialen
Wil je hoogteverschillen in je tuin maken? Dat kan door muurelementen en traptreden te gebruiken. We hebben ze in verschillende maten, materialen (beton of natuursteen) en kleuren.
Gervé tuinmaterialen
Op de foto zie je goed hoe groot onze vestiging eigenlijk is. Je kunt gerust een uurtje of wat bij ons doorbrengen. De koffie staat klaar!
Gervé tuinmaterialen
We leveren veel van onze producten uit voorraad. Natuurlijk bezorgen we je bestelling bij je thuis. Je kunt je bestelling ook bij ons afhalen. Denk daarbij wel aan het juiste vervoersmiddel.

GERVÉ. Natuurlijk goed | Graafschapsstraat 5  |4116 GE Buren (GLD) | T. 0344-701080 | E: info@gerve.nl